Temppuilua ja temmellystä

randoms-1.jpg

randoms-2.jpg

randoms-3.jpg

Ihanaa maanantaita kaikille lukijoille! Toivottavasti aurinkoinen viikonloppu on antanut virtaa jaksaa taas. Täällä Espoossa maanantai ei alkanut yhtä aurinkoisesti kuin viikonloppu, mutta ei pidä antaa sen masentaa. Meillä alkaa tänään Eliksen kanssa viisi viikkoa kestävä jumppailukurssi, jossa päästään yhdessä Eliksen kanssa taituroimaan. Tai taitaa temppuilut lähinnä koskea Elistä, äiti pääsee vaan vähän avittaa. Kurssin järjestää Tempputemmellys, josta mainitsinkin jo joulukuussa tehdyssä lahjaideapostauksessa.

Tempputemmellyksen tunneilla taituroidaan monipuolisilla telineradoilla ja trampoliineilla ja opitaan uusia taitoja lapsen ikä ja kehitystaso huomioiden. Meidän kurssi on aikuinen-lapsi-tunti ja siellä liikutaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunneilla lapsi on pääosassa, mutta myös aikuiset saavat liikuntaa. Aikuinen-lapsi-ryhmissä harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa kuperkeikka, erilaiset hypyt, puomilla kävely, roikunta, heilunta ja pallon käsittelytaidot. Tunneilla kehitetään myös kehon hallintaa ja temppuillaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Oppiminen tapahtuu leikkien lomassa, musiikkia, loruja ja erilaisia liikuntavälineitä hyödyntäen. Aikuinen-lapsi-ryhmässä lapsen motoriset perustaidot kehittyvät ja lapsi oppii ryhmässä toimimisen taitoja turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Aikuiselle se on ihana hetki nauttia lapsen kanssa liikunnallisesta yhdessä olosta!
Siskoni kehui tuota aikuiselle ja lapselle tarkoitettua kurssia, joka on siis tarkoitettu 1-5 vuotiaille lapsille. Meidän piti Eliksen kanssa osallistua jo kevätkaudella tuolle kurssille, mutta se olikin niin suosittu että jäimme ilman paikkaa kun en ollut tarpeeksi ajoissa liikenteessä. Nyt sitten huomasin, että he järjestävät kesälläkin lyhyempiä kursseja, joten tämä onkin loistava tilaisuus mennä kokeilemaan tykkääkö Elis siitä ja uskon että tykkää aivan varmasti!
Viikonloppuna jatkui taas pihatalkoot ja sään suosiessa jatkui myös oman pihan laittaminen. Siihen saa kyllä euroja menemään, jos haluaa oikein kivaksi laittaa. Vielä olisi yhdet betoniruukut laitettavana sekä terassilaudoitusten uusimista ja sitten pääsen kuvailemaan teille meidän pihaa. 🙂 Myös sisällä on tapahtunut pieniä muutoksia huonekalujen paikoissa, osittain erään todella harmittavan vahingon seurauksena, kun innostuin lopulta järjestelmään tavaroita uudelleen.
Tässä vielä muutama randomkuva kamerasta viime viikolta. 🙂
randoms-4.jpg

randoms-5.jpg
randoms-7.jpg

randoms-6.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *