Se on loma nyt!

03072015-31.jpg

Postauksen otsikko on tavallaan harhaanjohtava, sillä varsinaista kesälomaa meillä ei ole, vaan otsikko viittaakin nyt lomaan blogista. Olen tässä viimeisen viikon aikana huomannut, että blogien lukeminen on jäänyt itsellä vähemmälle näin kesäaikaan ja samalla myös innostus oman blogin päivittämiseen on vähentynyt. Kamera kyllä laulaa, koska kesällä tekee niin paljon enemmän kaikenlaista mitä haluaa ikuistaa kuvina, mutta kiinnostus istua koneen ääressä sisällä näpyttelemässä postauksia on jo sitten eri homma. Ehkä kirjoittelen kuulumisia sitten vain postailemalla kuvapläjäyksiä, mitään en lupaa. 🙂

Mitään totaalista hiljaisuutta en silti ajatellut blogissani pitää, mutta postausten tahti varmasti vähenee. Muutamia sisustukseen liittyviä juttuja on ainakin tulossa, täällä on ollut kova puuhastelu pihalla kun ollaan saatu nauttia kuivista ja lämpimistä keleistä.

03072015-27.jpg

03072015-35.jpg

03072015-37.jpg

03072015-25.jpg

03072015-34.jpg

03072015-29.jpg

Osittain voidaan kyllä puhua lomasta ihan työelämässäkin, nimittäin sain järjestettyä niin, että varsinaisen loman sijaan teen vain puolikasta päivää töissä ja näin ollaan saatukin pitää Elis kotona koko heinäkuun. Mieheni kun tekee iltapainotteista työtä, niin ollaan järjestetty hommat niin että puolen päivän jälkeen vaihtuu kotona hoitovuoro. Meille oli varattu paikka kyllä keskitetyssä, päivystävässä päiväkodissa ja Elis ehtikin siellä olla kaksi kokonaista päivää, mutta itselläni meinasi sydän särkyä molempina päivinä kun pojan sinne vein. Itkua tihrustaen sitten tiistaina juttelin töissä duunikuviot sopivaksi meidän perheelle, jotta Eliksen ei tarvinnut enää vieraaseen päiväkotiin, vieraiden hoitajien luokse mennä.

03072015-42.jpg

03072015-45.jpg

Heinäkuu alkoi aivan loistavilla kesäsäillä ja meidän pihaan ilmestyikin heti eilen uima-allas ja laitoin aikaisemmin ostamani liukumäen sinne niin, että Elis voi kavereidensa kanssa sitten liukua suoraan uima-altaaseen. Olen Instagramin kuvavirrasta nähnyt, että monella muullakin on ilmestynyt uima-allas pihalle tässä muutaman päivän sisällä. 😉

03072015-18.jpg

Terassillemme on myös ilmestynyt jokaisen laiskan unelma, nimittäin riipputuoli ja ensikosketukset siihen on ollut pettämättömät. Olenkin vallannut sen itselleni kokonaan. Riipputuolista on tulossa kuitenkin juttua ihan oman postauksen kera, sitä kannattaa odottaa!

Myös keltainen pöytä on vaihtanut paikkaa ja tilalle on rakentunut kaikessa hiljaisuudessaan upea kulmasohva, joka muodostaa tuon riipputuolin kanssa ihanan rentoutumiskeitaan terassillemme. Juuri sellaista kun olin ajatellutkin. Näistä lisää kuitenkin myöhemmin…

Nyt jatkan nahan käristelyä auringossa ja kenties pulahdan itsekin tuonne keltaiseen altaaseen, ihanaa alkanutta heinäkuuta kaikille!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *