Newborn kuvia

Newborn_blogiin-12.jpg

Tulinkin jo maininneeksi viime postauksessa saavani kunnian kokeilla valokuvaustaitojani kuvaamalla hyvän ystäväni perheen tuoretta nyyttiä. Ihan oikeista newborn kuvista ei kai voida kuitenkaan enää puhua, sillä tällä vauvalla oli jo ikää seitsemän viikkoa. Kuvausten lomassa naureskeltiinkin ystäväni kanssa, että nyt ymmärrämme miksi nämä kuvaukset pitäisi suorittaa noin kaksi viikkoisen tai sitäkin pienemmän kanssa. Tällaista seitsemän viikkoista kun oli jo aikamoinen työ saada minkäänlaisiin järkeviin asentoihin herättämättä. Saatiin heti kättelyssä sanoa heipat kuville, joissa vauva olisi maannut mahallaan, pää nojaten käsiin ja peppu söpösti pystyssä. 

Kaikenkaikkiaan olen kuitenkin todella tyytyväinen kuviin, hankaluuksista huolimatta ja kuvailisin mielelläni muitakin vauvoja, jos ja kun sellaisia lähipiirissä esimerkiksi syntyy. Vaikka vauvaa ei haluttuihin asentoihin saatukaan, oli rentouttavaa ja jopa mukavaa kuvata tuollaista joka pysyy paikoillaan, kun meidän taaperoikäistä joka pitää lahjoa kuvia varten eikä silloinkaan voi olla varma että saadaan mitään hyvää kuvaa otettua.

Newborn_blogiin-2.jpg

Newborn_blogiin-5.jpg

Newborn_blogiin-15.jpg

Newborn_blogiin-18.jpg

Tällaisen pienen ja erittäin hyväkäytöksisen vauvan läsnäolo ei omaa vauvakuumetta kuitenkaan helpottanut yhtään ja kovasti tässä kaipaillaan jo pikkuveljeä tai pikkusiskoa Elikselle. Samoja tunnelmia tuntuu olevan myös paljon ympärilläni, joten kiva kun voi jutella ja purkaa tuntemuksistaan myös muille.

Sunnuntaina oli tiedossa lisää vauvantuoksua, kun olimme molemmat perheet vieraina hyvän ystävämme vauvan ristiäisissä, kummin rooleissa tietenkin. Olen odottanut jo pitkään saadakseni sen kunniasta suurimman eli kummitädiksi nimeämisen ja en voisi ylpeämpi ja iloisempi kyllä olla.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *