Pinkkiä tylliä ja vauvantuoksua

newborn-8.jpg

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Aloitetaan tämä viikko näillä sulostuttavilla vauvakuvilla, joita pääsin muutama viikko sitten ottamaan. Olen ollut onnekas kun ympärilläni ystävät sikiää ja olen nyt päässyt harjoittelemaan heidän vauvoillaan kuvaamista ja seuraavat kuvat odottelevat jo myös julkaisua, niissä onkin sitten vähän äijäenergiaa jo. ;D

Kesällä ottamani vauvakuvat menivät niin hienosti, vauva nukkui ja hereillä ollessaankin oli hyväntuulinen, joten odotukset näihin kuviin oli korkealla. Pieleen meni. Vaikka tämä neitokainen oli vain muutaman viikon vanha, ei nukkuminen tullut kyseeseenkään ja kuvaaminen oli todella vaikeaa. Kaikki neljä raajaa heilui vimmatusti ja oli vain sekunneista kiinni milloin hän taas hermostuu ja alkaa itkemään naama punaisena. Kaikki kuvaideat saatiin heittää nurkkaan siltä seisomalta ja go with the flow.

Lähdin ystäväni luota hieman epätoivoisissa fiiliksissä, koska olin varma että kuvista ei löydy yhtään käyttökelpoista materiaalia ja murehdin asiaa myös Oi siskoni mun Anninalle, joka on jo kokenut vastasyntyneiden ja vanhempienkin lasten kuvaaja. Annina kuitenkin lohdutti, että eiköhän sieltä nyt muutama hyvä kuva löydy ja ettei se tarvitse kun vain ne muutamat hyvät kuvat. Ja niinhän se on. Roskakoriin menikin läjä kuvia, mutta kyllä sieltä löytyi juuri ne muutamat nappiotokset. Ja tärkeintä, että ystäväni on kuviin tyytyväinen.

Vielä on paljon treenaamista ja koska jokainen vauva on erilainen, ei näihin kuviin oikein pysty etukäteen valmistautumaan vaan on todellakin mentävä vauvan ehdoilla. Menneenä viikonloppuna pääsin kuvaamaan jo seuraavaa vastasyntynyttä ja otokset olivat niin onnistuneita että 150 kuvasta oli TODELLA vaikea karsia vain muutama ystävälleni ja lähetinkin niitä hänelle lopulta ainakin 30.

newborn-15.jpg

newborn-30.jpg

newborn-13.jpg

newborn-37.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *