Kodin stailausta: osa III

kamppakuvat-93.jpg

Jäin makuuhuoneiden esittelykuvien sekä näiden olohuonekuvien jälkeen miettimään tämän postaussarjan otsikkoa, nimittäin eihän nämä nyt ole kovinkaan stailattuja. Kirjahyllystä löytyy samat tavarat kuin normaalistikin ja sohvapöydälläkin keikkuu vain yksi siro maljakko.

Siitä tulinkin siihen tulokseen, ettei meidän koti tarvitse mitään erikoista stailausta näyttääkseen hyvältä. Mielestäni meidän koti näyttää hyvältä juuri sellaisena kun se on. Toki kylpyhuonetta ja saunaa stailasin hieman, ei meillä yleensä ole koivuvihtaa ja pyyhkeitä saunassa nököttämässä. Mutta olohuone ja makuuhuoneet riittävät sellaisenaan ollakseen kauniita.

Näissä kuvissa onkin enemmän kyse siivoamisesta ja tavaran karsimisesta. Ei varmasti tule yllätyksenä kenellekään, ettei meidän koti ole näin siisti jatkuvasti, vaan paikat siistitään kuvia varten. Tässä nämä kuvat kuitenkin on tuolta päivältä. 🙂

kamppakuvat-28.jpg

kamppakuvat-30.jpg

kamppakuvat-32.jpg

kamppakuvat-88.jpg

kamppakuvat-90.jpg

kamppakuvat-101.jpg

kamppakuvat-104.jpg

kamppakuvat-113.jpg

kamppakuvat-115.jpg

kamppakuvat-118.jpg

kamppakuvat-108.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *