Uusi terassipöytä

terassipoyta-7.jpg

Postaus toteutettu yhteistyössä Veken Kalusteen kanssa

Viime viikolla saapui pitkän odotuksen jälkeen meidän uusi terassipöytä. Terassipöydän valitseminen ei sujunut kivuttomasti ja jossain vaiheessa pieni epätoivo alkoi jo iskeä. Viime kesänähän tuunasin meille eurolavoista kulmasohvan, mutta heti talven tullessa huomasin miten epäkäytännöllinen se on. Jättimäiset istuintyynyt ja selkätyynyt piti raahata saunaan ettei ne homehtuisi ja istuinosan kangaskin oli auringon haalistama. Tekstiilien säilyttäminen siis koitui yllättävän veemäiseksi hommaksi ja päätin hankkiutua heti kevään tullessa eroon sohvasta.

Sen jälkeen pitkien pohdintojen jälkeen päätin, että sohvaryhmän sijaan hankin meille ruokapöydän ja tuolit sen ympärille. Tämä olikin nimittäin se eniten päänvaivaa aiheuttava asia. Heti oli selvää, että halusin meille alumiinirunkoisen ja säänkestävää, puuta mukailevaa materiaalia olevan kannen. Niitähän on nyt kaikissa huonekaluliikkeissä, mutta mitat sitten eivät täsmänneetkään. Joko ne olivat liian kapeita tai liian lyhyitä tai pitkiä. Tai sitten väri ei miellyttänyt.

Halusin vaalean pöydän, joko valkoisen tai vaaleanharmaan ja lopulta Veken Kalusteesta löytyi juuri täydellisen mittainen valkoinen pöytä. Meidän pöytä on siis Saari Aintwood, joka löytyy täältä ja sitä on saatavilla myös harmaana. Olin jo ehtinyt hankkimaan meille tuolit ja jotta istuminen pöydän ääressä ei kävisi liian ahtaaksi, oli pöydän pituuden oltava vähintään 150 cm. Tai siis oikeastaan juuri 150 cm, sen pidempi pöytä taas olisi liian pitkä kulkemisen kannalta.

Haaveissa olisi vielä laajentaa terassia vasemmalle olohuoneen ikkunoiden alle ja kenties siihen saataisiin sitten vielä jotkut aurinkotuolit ja pieni sivupöytä. Joskus tulevaisuudessa haaveilen myös terassilasituksista katetulle osalle, mutta keskeneräisiä projekteja on yksi jos toinenkin, niin täytyy vähän priorisoida. 🙂

Veken Kalusteessa on nyt menossa kesäale, joten suosittelen käydä tutustumassa heidän laajaan kesäkalustevalikoimaan!

terassipoyta-2.jpg

terassipoyta-3.jpg

terassipoyta-4.jpg

terassipoyta-5.jpg

terassipoyta-6.jpg

terassipoyta-9.jpg

terassipoyta-10.jpg

terassipoyta-11.jpg

terassipoyta-13.jpg

terassipoyta-15.jpg

terassipoyta-16.jpg

terassipoyta.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *