Muutoksia perheessä

muutoksia-6-2.jpg

muutoksia-2-2.jpg

Jännittävä otsikko vai mitä? 🙂 Kyse ei kuitenkaan ole omasta perheestäni, vaan blogistani ja meidän Lumoblogiperheestä. Meidän yhteinen taival nimittäin on tullut päätökseen ja Monta syytä rakastaa -blogilla puhaltaa uudet tuulet. Kaikki tapahtui melko yllättäen, vaikka olin blogin tulevaisuutta jo ehtinyt koko kevään ja alkukesän miettiä. Vaikka Lumoblogit on yhteisönä aivan ihana ja jokainen tyttö siellä blogiensa takana superäitejä ja -tyyppejä, ei se tarjonnut blogilleni riittävästi. Riittävä tuki ja näkyvyys jäi uupuumaan ja oli pakko nostaa kytkintä ja laittaa kovempaa vaihdetta silmään. Niimpä olin todella otettu, kun kuulin pääseväni osaksi CASA Blogeja, joka on siis sisustuspainotteinen blogiportaali.

Odotan innolla mitä CASA Blogit tuo tullessaan ja toivottavasti odotatte tekin. 🙂 Siirtyminen ei vaadi teiltä lukijoilta sen kummempia toimenpiteitä, blogini löytyy jatkossakin osoitteesta http://www.montasyytarakastaa.com. Sen lisäksi blogini löytyy myös osoitteen https://montasyytarakastaa.casablogit.fi osoitteen takaa ja kumpaakin kautta voi blogia seurata. Blogin ulkoasukin säilyy jotakuinkin samanlaisena, vain kuvat ovat nyt hieman isommat (jee!).

Heinäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen on blogiperheeni CASA Blogit ja hyvästelemme ihanaiset Lumoblogit. Kiitos kaikille lumobloggaajille uskosta blogiini, kun otitte minut siipienne alle viime syksynä ja toivottavasti vielä tavataan. <3

Muistattehan myös liittyä blogin seuraajiksi sekä Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa ja Styleroomissa. Instagram päivittyy tiheämmin, Facebookissa on luvassa kilpailuja, Bloglovin on todella näppärä sovellus omien lempiblogien seuraamiseen ja Styleroomissa voit napata talteen sisustusinpiskuvia. Alla vielä seurantalinkit.

seuraa_fb.jpg

seuraa_bl.jpg

seuraa_ig.jpg

seuraa_styleroom.jpg

Odotan innolla mitä CASA Blogit tuo tullessaan ja toivottavasti odotatte tekin. 🙂

muutoksia-9.jpg

muutoksia-6.jpg

muutoksia-14.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Muutoksia perheessä” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *