Tyylikkään moderni koti Lidlistä

Eilen postilaatikosta kilahti Lidlin mainos ja en voinut olla noteeraamatta niiden ihania sisustustuotteita, jotka tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina. Keräsin kollaasiksi omat lempparit ja täytyykin käydä vahtaamassa niitä sieltä heti, kun tulevat myyntiin! Mitäs tykkäätte?

lidl.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

4 kommenttia “Tyylikkään moderni koti Lidlistä

  1. Kivoja ideoita! Hassua että lidlistä voi ostaa kodinsisustusta 😀 Sinulla on kiva blogi. Käy kurkkaamassa uutta sisustusblogiani pellavaajapastellia.fi!

    1. Kiitos. 🙂 Lidlistä tuntuu löytyvän nykyään ihan mitä vaan kodin elektroniikasta askartelutarvikkeisiin ja sisustustuotteisiin 😀 Sieltä kyllä tekee yllättäviä löytöjä! Käyn kurkkaamassa blogiasi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *