Suuria muutoksia

hakola_lazy-10.jpg

Kuten arvata saattaa, on meillä kotona tiedossa nyt suuria muutoksia. Toistaiseksi jään Eliksen kanssa asumaan nykyiseen kotiimme ja katsomme sitten ensi keväänä onko tarvetta vaihtaa pienempään asuntoon. Huonekaluja olemme joutuneet jakamaan nyt kahteen asuntoon ja uusia hankintoja oli taas pakko tehdä. Niinkin paljon kun rakastin meidän Hakolan Cosy-sohvaa, päätin antaa sen miehelleni hänen uuteen kotiinsa. Syy ratkaisuuni oli kuitenkin siinä, että olin rakastunut Hakolan showroomilla toukokuussa (klik) palavasti heidän uuteen sohvamalliinsa, Lazyyn. Lazy yhdisti täydellisesti kaksi lempisohvaani, Hakolan Cosyn sekä HT Collectionin Comon. Saimme myytyä käyttöullakolla olevan sohvan, joka ei olisi kokonsa puolesta mahtunut miehellenikään ja sain käytettyä siitä saadut rahat uuteen sohvaan. Tiedustelin heti Annaleenalta, saako sohvan Cosyn Stark-kankaalla ja tilaukseen lähti sitten sellainen.

Sohva saapui vihdoin viime viikolla ja voi jösses miten täydellinen se on! Cosyssa harmitti alusta saakka sen koko, olisin kaivannut siltä vähän lisää syvyyttä ja leveyttä ja tässä Lazyssä sitä kyllä on! Kyllähän tässä on tullut pohdittua omaa ostokäyttäytymistä, tämä on nimittäin jo kolmas sohva 1,5 vuoden sisällä. Tämän sohvan hankinta oli kuitenkin välttämätöntä, joten en jaksa asiaa sen enempää harmitella. Elis kun tuli kotiin, kysyi hän ensimmäisenä “Eikö isillä ole nyt sohvaa?”. Naureskelin vain, että tämäpä ei olekaan sama sohva, vaikka kovin samannäköinen onkin. Sohva on kerännyt jo järjettömän määrän kehuja kaikilta meillä kylässä käyneiltä, eikä suotta.

Olen ollut todella tyytyväinen tuohon Stark-kankaaseen jo Cosy-sohvassamme ja oli ehdottoman tärkeää saada tämäkin sohva verhoiltua sillä kankaalla. Vaikka kaunis oli livenä Lazyn oma Florist-kangaskin, oli tämä Stark-kangas kuitenkin enemmän mieleeni. Mitäs tykkäätte?

Olen myös päässyt mukaan osallistumaan mieheni poikamiesboxin sisustamisessa ja stailaamisessa ja kunhan saamme sen valmiiksi, toivon voivani vilauttaa sitä teillekin. Siitä tulee nimittäin makea!

hakola_lazy-3.jpg

hakola_lazy-9.jpg

hakola_lazy-7.jpg

hakola_lazy-2.jpg

hakola_lazy.jpg

hakola_lazy-12.jpg

hakola_lazy-8.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

15 kommenttia “Suuria muutoksia

 1. Todella hyvännäköinen sohva! Itseänikin miellyttää sohvissa tuo syvyys, jotta varmasti on tilaa rentoutua 🙂

  1. Näin juuri! Kävin Cosya koeistumassa moneen otteeseen ennen sen hankintaa ja tykkäsin siitä tuolloin kovastikin, mutta pidemmän päälle alkoi juuri kaipaamaan sitä syvyyttä lisää kotona, joten tämä Lazy on kyllä siihen puutteeseen täydellinen! 🙂

 2. Ihana löhösohva ja kangas näyttää upealta, todella kutsuvan näköinen. &hearts; <br />
  <br />
  Itse olin hieman samanlaisessa tilanteessa viime syksynä, kun mies muutti omaan poikamiesboksiinsa ja hänen apunaan uutta kotia laittelimme. 🙂 Sopeutumisessa on puolin ja toisin omat haasteensa mutta kivasti saa sisustamisen avulla yhteistä tekemistä ja meille muistui samalla mieleen miten hyvä tiimi me joskus miehen kanssa oltiinkaan… ennen kuin asiat menivät solmuun. 🙂 <br />
  <br />
  Paljon kaikkea hyvää teille! &hearts; Nautiskelkaa ihanalla uudella sohvalla pikkumiehen kanssa toistenne kainalossa kivoja leffoja katsellen! &hearts;

  1. Matto on itseasiassa Linie Designin Asko mixed -matto. Ehdottomasti kaikkien aikojen lempimattoni, omistan niitä kaksin kappalein jos vaikka toiselle sattuu käymään jotain peruuttamatonta. 😀 Nämä tulevat usein juuri syksyn Hulluille päiville tarjoukseen, joten kannattaa tarkkailla. 😉

 3. Oh la laa..onpas upea sohva kerrassaan ?<br />
  Habitaareen lähtisin mielelläni kun viime vuosi jäi väliin. ?

  1. Kiitos. 🙂 Tämä ihana sohvauutuus on varmasti Habitaressa myös nähtävissä livenä eli sinne vaan koeistumaan! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *