Olohuoneen muutos

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Meidän olohuone on pysynyt likimain samannäköisenä viimeiset kolme vuotta. Edes sisustustyynyt eivät ole vaihtuneet, vaan aina olen palannut näihin ihastuttaviin, aikoinaan H&M Homesta ostettuihin keltaiseen ja vaaleanpunaiseen, joiden rinnalla sitten saattaa yksi tai toinen sisustustyyny vaihtua. Järjestystä olen toki muuttanut vuosien aikana tv-tason ja sohvan paikkaa vaihdellen saadakseni aina silloin tällöin vähän lisäintoa sisustamiseen.

Viime talvena koin ensimmäisen dilemman olohuoneen kanssa, kun huonekaluja alkoi olla vähän liikaa tähän tilaan saatuani takaisin vanhan Hakolan Cosy sohvani. Samoihin aikoihin meillä vaihtui takka uuteen katseenvangitsijaan ja televisio siirtyi remontin ajaksi yläkertaan. Ja sinne se jäikin.

Puoli vuotta ilman televisiota olohuoneessa sinetöi päätökseni olla laittamatta enää televisiota takaisin olohuoneeseen ja näin ollen pystyin tekemään isompia muutoksia olohuoneessa, saaden myös sohvat sijoiteltua sinne järkevämmin.

Päätimme siirtää matalan, Ikean Metod keittiökaapeista rakentamani tv-tason yläkertaan sinne, missä televisio sijaitsi ja tilalle sain hankittua paljon himoitsemani Ikean Ivar kaapiston. Samalla olohuoneesta poistui String System seinältä ja Ikean nojatuoli kulkeutui myös yläkertaan.

Nyt Ikean Ivar kaapisto piilottaa taakseen pienen patterin, joka on aiheuttanutkin harmaita hiuksia huonekalujen sijoittelussa. Samalla sain sohvat vastakkain ja lopputulos näyttää todella harmoniselta ja rauhoittavalta.

Olisin halunnut toki säilyttää String System hyllykön olohuoneessa, mutta kokonaisuus näytti liian levottomalta. Näin on hyvä. Paras.

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

Skandinaavinen olohuone, Ikean Ivar, moderni takka

5 kommenttia “Olohuoneen muutos

  1. NIIN täydellisen ihanaa ja nimenomaan kodikasta! Voisin muuttaa teille heti 😀 Kiitos tästä postauksesta, sain tästä paljon vinkkiä omaan olohuoneen tulevaan muutokseen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *