Upeat valaisimet Ranskasta

Uusimman Avotakan myötä bongasin aivan uuden ranskalaisen valaisinmerkin, Market Set, joiden valaisimet saivat haukkomaan happea ihastuksesta. Market Set koostuu nuorista suunnittelijoista, joiden tavoitteena on tarjota kohtuuhinnalla pientä ylellisyyttä ja yhdyn kyllä tuohon väitteeseen. Kehityspuolella ollaan selvästi trenditietoisia, luonnonmateriaalit ja värisävyt, joten ei ole ihmekään että saivat allekirjoittaneen ihastumaan.

Ilmeisesti näitä valaisimia myy suomalainen Armas Design, joka sijaitsee Helsingin Fredrikinkadulla, mutta valaisimia saa tilattua myös suoraan Market Setin omilta verkkosivuilta. Jos siis nämä upeat valaisimet saivat sinullakin sukat pyörimään jaloissa, niin niitä pääsee hypistelemään livenä Armas Designin myymälään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *