Saarniparketti uusi trendi

Meidän oli tarkoitus laittaa jo viime viikolla parketti tilaukseen, mutta kaikessa kiireessä se jäi. Olemme olleet rakentamisen aloittamisesta saakka hyvin yksimielisiä siitä, että meille tulee valkoöljyvahattu tammiparketti, Timberwiselta. En ole lattiamateriaalin valinnasta vielä edes kirjoittanut blogissa, mutta ehkä kaikella tällä on ollut tarkoituksensa, sillä tänään teimme yllättävän päätöksen.

Viime viikonloppuna mieheni otti puheeksi, että mitä jos meille tulisikin saarniparketti. Tuntui hassulta, että hän sanoi juuri näin, koska olin itse miettinyt aivan samaa jättäen kuitenkin sanomatta ääneen. Olin vaivihkaa ihastunut saarniparkettiin ja niin tuntuu ihastuneen moni muukin, voitaisiinkohan siis puhua uudesta trendistä?

Emme käyneet tänä vuonna asuntomessuilla, mutta ilmeisesti siellä on saarniparkettia ollut muutamassakin kohteessa ja hakiessani tänään mallipalaa Värisilmästä, oli samaista parkettia ihastelemassa muutama muukin.

Nappasin mallimalat Timberwisen saarniparketista sekä sävyssä snow white että valkoöljyvahattu, jonka jälkeen kipaisin vielä hakemassa Puustellilta meidän tulevan keittiön tammirungon mallipalan, sillä mieheni ei ollut näkemättä täysin vakuuttunut kahden eri puulajin yhdistämisestä keskenään. Omasta mielestäni nämä sopivat yhteen täydellisesti ja saarniparketti tuo ihanaa raikkautta, mitä vastaavasta tammiparketista jäi uupumaan. Saarni on materiaalina myös erinomainen lapsi- ja eläintalouteen, sillä se on kovempaa puuta kuin tammi.

Meidän ainoa ongelma on enää se, että viime viikolla annoimme porrastoimittajallemme mallipalan valkoöljyvahatusta tammiparketista, jotta askelmat saadaan samanlaisiksi lattian kanssa, joten nyt täytyy toivoa, että ennätämme vielä muuttamaan tilausta. Rappusista kirjoittelen myöhemmin oman kirjoituksen.

Mitä mieltä olette tuosta saarniparketista ja miten se sopii mielestänne tammen kanssa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *