Upeat laattavalinnat

Yläkerran kylpyhuoneiden lattialaatat sekä kodinhoitohuoneen seinälaatat on saatu nyt myös paikoilleen ja täytyy kyllä sanoa, että ne on aivan mielettömän upeat ja valitsemani Progress Profilesin anodisoitu titaani -alumiinilaattalista toimii todella hyvin kodinhoitohuoneen laattojen kanssa.

Meidän kaikki laatat on kuivapuristelaattaa, italialaisen Unicom Starkerin valikoimasta, jota jälleenmyy Kaakelikeskus. Yläkerran kylpyhuoneisiin valitsimme hieman terrazzomaisen Pietra di Gré -laatan koossa 60×60 ja lattiakaivojen ympärille sama laatta mosaiikkina. En voi edes sanoin kuvailla miten upea tuo laatta on livenä, olisin voinut jäädä raksalle ihastelemaan sitä koko päiväksi.

Mieheni halusi laatoittaa myös kodinhoitohuoneen seinät ja siihen valitsimme Unicom Starkerin Evo Stone -laatan sävyssä Ivory. Laatta on kooltaan 80×80, joka on sama kuin kylpyhuoneen Seamless -laatta. Jännitin todella paljon laattojen valintavaiheessa sitä, miten ne sopivat yhteen, mutta nyt paikan päällä sain huokaista helpotuksesta, sillä nämä laatat sointuvat upeasti toisiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *