Porrasremontti seisoo

Olen viime aikoina saanut muutamia kyselyjä meidän porrasremontista ja siitä miten se etenee ja olisiko saada siitä kuvia valmiina. Vastaus on ei ole, sillä porrasremontti seisoo.

Muutama kuukausi sitten intoa puhkuen aloittamani portaiden kunnostus on täysin kesken, maalarinteipit seinissä ja lattiassa, kokolattiamatot rullalla. Sain sudittua pohjamaalin itseäni miellyttävin lopputuloksin, mutta kun oli aika maalata kalustelakalla päälle, oli näky karmaiseva.

Lähdin syksyllä toteuttamaan tätä urakkaa netistä löytyvillä ohjeilla ja niiden mukaisesti ostin myös Tikkurilan Helmi -kalustemaalia sekä nappasin hyllystä kalustemaalille tarkoitetun siveltimen ilman ammattilaisen neuvoja, mutta maali olikin todella paksua ja sivellin surkea. Lopputuloksesta tuli raidallinen ja siveltimen vedot näkyivät todella selvästi. Homma jäi kesken, sillä tuttuun tyyliini innostus lopahti siihen.

Siitä saakka olen punninnut vaihtoehtoja jatkaa projekti itse loppuun tai palkata ammattilainen tekemään tarvittavat maalaukset. Ehdin jo täällä blogin puolellakin hehkuttaa miten helppoa tämä on, mutta myönnän olleeni väärässä. Nyt en ole oikeastaan edes jaksanut miettiä koko portaita, vaikka sen keskeneräisyys ahdistaakin.

Toivottavasti pian saisin taas uutta intoa saattaa se loppuun ja jakaa teille kuvia valmiista portaista, sillä niin moni teistä odottaa lopputuloksen näkemistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *