Tripp Trapp

Meillä siirryttiin viime viikolla syöttötuoliin, joka onkin ollut aika sotkuista touhua. Tähän asti olemme syöneet sitterissä ja siinä Elis ei ole päässyt heilumaan ja kädetkin ovat pysyneet paikoillaan. Viime perjantaina kävin hakemassa Huutonetistä ostamani vauvasetin sekä pehmusteet meidän Stokken Tripp Trappiin ja olihan sitä samantien kokeiltava. Syöminen on tämän jälkeen ollut yhtä haastavaa kuin aloittaessa, sillä Elis ei malta pysyä aloillaan siinä ja olemmekin muutaman kerran vaihtaneet sitteriin syömään loppuun.

elis.jpg

PA190004.JPG

Syömistä ei yhtään edesauta Eliksen flunssa ja hän onkin nyt viikon verran kakonut lähes kaikkea ruokaa, jopa niitä aikaisempia lemppareitaan. Kävimmekin tänään Pikkujätissä katsomassa ettei häntä vaivaa mikään vakavempi, mutta kurkkukin punoitti vain hieman. Lääkäri tosin sanoi, että se saattaa jo vaikuttaa siihen että ei ruoka maistu ja rään meneminen mahaan saattaa aiheuttaa pahoinvointia. Voi meidän pientä. 🙁 <3 Yöt menee todella hienosti, mutta päivät ovat olleet yhtä itkua, toivottavasti kohta paranee.

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *