Omituisia öitä

P2120050-3.jpg

Meidän perhettä on vaivannut nyt kohta viikon verran todella kummalliset yöt Eliksen kanssa. Ennen kuin mietitte puhunko kauhukohtauksista niin ei, en puhu. Tosin niitäkin on tähän taaperoikään mahtunut muutama. Nyt kuitenkin itku on sellasta ihmeellistä kitisevää itkua, Elis on kuitenkin selvästi ainakin jollain tapaa unessa mutta ehkä kuitenkin hereillä. Itku muistuttaa lähinnä sellasta epätyytyväistä itkua eikä kauhunomaista itkua. Tähän itkuun ei kelpaa tutti eikä hali, ainoa mikä toimii on käskevä komentaminen joka on joka yö sama ”Nyt Elis lopettaa tai menee omaan sänkyyn nukkumaan!” ja samantien itkeminen loppuu, Elis ottaa hyvän asennon ja saamme taas nukkua hetken rauhassa.

P2120059-9.jpg

Samaan aikaan hyöriminen ja pyöriminen sängyssä on lisääntynyt. Yhtenä yönä Elis tippui meidän jalkopäästä lattialle. Onneksi olemme nukkuneet lokakuusta saakka boheemisti pelkällä patjalla lattialla myytyäni sängynrunkomme, joten kolahdus ei ollut niin kova mutta kuitenkin.

P2120061-10.jpg

Koska olen tätä kansaa, joka ensimmäisenä etsii Googlesta vastauksen, yritin tähänkin löytää vastauksia sieltä onnistumatta. Kaikki yöllisiin itkuihin liittyvät artikkelit koskivat kauhukohtauksia, joten Googlesta ei tällä kertaa ollut hyötyä. Nyt kokeilenkin sitten tätä kanavaa ja kysyn, onko teillä ollut tällaisia kummallisia itkukohtauksia ja mitä ne tarkoittaa, meneekö ohi vai voiko siihen jotenkin itse vaikuttaa?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *