Tammikuun hankinnat

Tammikuun hankinnat -postaus vähän venähti, koska en ole yksinkertaisesti saanut aikaiseksi metsästettyä tuotekuvia hankinnoistani. Kuten jo aikaisemmin olen mm. astiasto -postauksessa maininnut, tuli Iittalalta tehtyä alennusmyyntilöytöjä tammikuussa. Kerroin myös tammikuun kooste -postauksessa sortuneeni alennusmyynteihin kuitenkin ja Ellokselta tuli tehtyä ihania hankintoja todella edulliseen hintaan, joten eipä edes kaduta.

tammikuu_sisustus.png

1. Sivuverhot, Ellos / 2. Lasipullo, Ellos / 3. Ananas -pöytäliina ja tyynynpäällinen, Ellos / 4. Irma 50×90 tyynyliinat, Ellos / 5. Tyynynpäällisiä, H&M / 6. Sarjaton -laseja, Iittala / 7. Kartio -laseja, Iittala / 8. Paperisakset ja kynsisakset, Iittala / 9. Pöytävalaisin, Clas Ohlson

Sivuverhot oli itseasiassa ihan huippulöytö, koska olen naapurini luona ihastellut jo pitkään kun hän oli tehnyt tuosta kyseisestä kankaasta kappaverhon enkä tiennyt mistä hän oli kankaan hankkinut. Sitten selatessani Elloksen alennusmyyntejä huomasin tuon ja olenkin jo ilmoittanut naapurilleni varastavani tämän idean häneltä uuteen kotiimme. 🙂 Hintaa verhoille taisi jäädä 18 euroa? Samoin tuota lasipulloa olen ihastellut muutamassa sisustusblogissa, mutta 79 euroa tuollaisesta on aivan liikaa. Nyt alennusmyyntien koittaessa hintaa oli enää puolet, joten olihan se ostettava. Puhtaita heräteostoksia oli kuitenkin nuo tyynyliinat ja ananas-kuosiset pöytäliina ja sisustustyynyn päällinen, jotka jääkööt vielä odottelemaan kevättä ja kesää. Tyynyliinat ovat tosiaan kokoa 50×90, joten ne vaativat vielä sisätyynyjen oston, mutta olenkin jo pidempään haaveillut isoista tyynyistä sänkyyn.

tammikuu_vaatteet.png

1. Collegepaidat, H&M / 2. Urheilutoppi, H&M / 3. Pipot, H&M / 4. Sukkia, H&M / 5. Jumpsuit, Me&I / 6. Sweat knickers -collegeshortsit, Me&I / 7. Fantastic boatneck dress, Me&I

Vaatehankintojakin tuli tehtyä muutama maltillinen ja H&M:ltä tein yhden kertatilauksen, jossa oli mm. itselleni muutama perus collegepaita, ihana urheilutoppi sekä Elikselle tarpeellisia sukkia ja pipoja. Tammikuun viimeisen päivän koittaessa, koitti myös Me&I kutsut ja pitihän se sinne vielä törsätä muutama kymppi ja tilasin Fantastic boatneck dress -mekon, Sweat knickers -collegeshortsit ja oliivinvihreän jumpsuitin. En kadu! Jumpsuit oli aivan ihana ja tulee varmasti käyttöön kovaa vauhtia lähestyvällä Thaimaan matkalla ja mekkokin on päässyt jo käyttöön töissä.

Näköjään joka toinen kuukausi on vähän maltillisempi ja sitten joka toinen kuukausi shoppaillaan senkin edestä. Helmikuussa hankinnat nimittäin on jäänyt ihan minimiin, onneksi, joten voidaan hyvillä mielin lähteä reissuun.

Mihin tahtiin teillä tehdään uusia hankintoja? Tuleeko joka kuukausi jotain uutta raahattua kotiin?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *