Äidin mussukasta isin pojaksi

isinpoika-3.jpg

isinpoika-1.jpg

isinpoika-2.jpg

isinpoika-4.jpg

Meillä tapahtui Thaimaassa totaalinen täyskäännös ja äidin mussukasta kuoriutui aivan uskomaton isin poika. Äiti ei saanut kantaa, äiti ei saanut leikkiä, äiti ei saanut rasvata, äiti ei saanut auttaa syömisessä ja isin kainaloon vaan nukahdettiin.

Tunteet olivat aluksi ristiriitaiset, toisaalta oli ihana saada vähän hengähtää, mutta olihan se myös ikävää ettei äidin apu kelvannut enää mihinkään.

Naureskelin reissussa, että roolit kääntyy varmaan takaisin heti kotona, kun arki jatkuu ja isiä nähdään taas vähemmän kotona. Reissussa kun isi oli kokoajan läsnä, oli siihen myös helppo kiintyä. Ja niinhän siinä kävi, että nyt taas kelpaa äidin apu ja syli, mutta niin kelpaa myös isin. 🙂

Onko teillä oltu ensin äidin mussukoita ja sitten isin kultia tai toisinpäin ja minkä ikäisenä se muuttui?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *