Hulluus iski minuunkin

Olen Facebookin kirppisryhmissä sivusta seurannut kaikkia Mini Rodini ja Gugguu hullutuksia, millon ilmestyy mitäkin droppia ja mitä kukakin sieltä tilaa ja nauranut sisäisesti kaikille niille, jotka sekoaa lastenvaatteista noin pahasti.

tuubihuivi-ice-blue.jpg
Kuva lainattu: Gugguu

Mutta kuinkas kävikään, aamulla koneen avatessani ja Facebookiin sisäänkirjautuessani news feedissäni pomppasi eräässä Gugguu kirppiksessä, että minttuja pipoja ja huiveja on tullut lisää! Sormet näppäili minut Gugguun verkkokauppaan aivoja nopeammin ja ennen kuin tajusinkaan, oli meille tilattu minttu pipo ja tuubihuivi ja vielä lisäksi musta tuubihuivi.

Nyt jännityksellä odottelen niitä kotiin, en ole viime kevään jälkeen tilannut Gugguun vaatteita. Kyse ei kuitenkaan ole siitä etteikö ne olisi kauniita ja ettenkö niitä mielelläni Eliksen päälle pukisi, hinnat niissä vain ovat melko kovat ja varsinkin aikaisemmin kasvutahti on ollut sen verran kova, ettei vaatteiden käyttöikä ole kovin pitkä. Nyt niihin voisi taas satsata, kun yksi koko kestää ainakin sen puoli vuotta käytössä. Ainoastaan huppareihin ja jumpsuitiin olen ollut hieman pettynyt, ne ovat niin paksua collegea, että tuntuvat ahdistavilta päällä. Sen sijaan collegehousut ja trikoopantsit ovat meidän lempparihousuja.

Mites te suhtaudutte näihin vaatehullutuksiin? 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *