Lettukestit

21631885211_2eab14ca69_o.jpg

Kävin sunnuntaina asioimassa siskoni kanssa Ikeassa, hain meille vihdoinkin uuden tv-tason. Tämä oli sellainen asia, jota olen pohdiskellut monta vuotta osaamatta päättää millaisen meille haluan. Edellinen tv-tasomme oli Huutonetistä ostamani Kaanin tv-taso, josta maksoin muistaakseni 50 euroa ja siitä oli valmiiksi koira järsinyt yhden kulman. 😉 Kuukausi takaperin tein lopulta päätöksen ja lopullinen päätös tapahtui oikeastaan rahallisista syistä, mutta olen erittäin tyytyväinen tähän ratkaisuuni.

Tv-tason shoppailujen lomassa tuli lopulta pyörittyä myös keittiötarvikeosastolla ja mukaan lähti perunasurvimen lisäksi myös uusi, pienempi paistinpannu munakkaiden tekoon. Edellinen oli kokenut jo kovia ja lauantain aamumunakkaani maistui enemmän teflonilta kuin munakkaalta.

21000128974_f3cc9ae05b_o.jpg

Ennen Ikeareissua mies kävi ulkoilemassa Eliksen kanssa ja hyvin on 2,5 vuotias opetettu miten naisia kohdellaan, kun ihan itse oli halunnut äitille kerätä pienen kukan. Kyllä oli hellyttävä näky kun kukkaa varjellen Elis riisui ulkovaatteitaan ja kertoi keränneensä äidille kukan. Tämän kauniin eleen saattelemana päätimpä illalla vielä sitten ilahduttaa kaikkia paistamalla kasallisen lettuja uudella paistinpannulla. Meillä kun lettuja paistetaan ehkä kaksi kertaa vuodessa.

Valehtelematta taisin ensimmäistä kertaa elämässäni onnistua saamaan lettuihin tuollaisen kauniin pinnan. Erona aikaisempaan varmaan jokaisen letun välissä lisätty oikea voi pannulle, pitänee siis jatkossa muistaa olla pihtailematta voin kanssa. 😉

21611538032_7992baec11_o.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *