Huonekaluihin hullaantunut

viikonloppu-15.jpg

String hyllyjärjestelmän muutettua Eliksen huoneesta olohuoneeseen, olen pysähtynyt usein ihailemaan sitä. Varsinkin iltapäivisin kun valo tulvii kauniisti olohuoneeseemme sälekaihtimien välistä, luoden varjoja seiniin. Vaikka tuo hyllykkö onkin vielä todella väljä, eikä tavaralla täytetty ja yksi moduulikin siitä uupuu, odottaen parempaa palkkapäivää, tykkään sitä silti ihailla. Ehkä väljyys onkin se juttu.

Pysähdyn usein miettimään, mikä on lempiasia kodissamme ja tähän saakka se on ehdottomasti ollut makuuhuoneessamme oleva nurkkaus, josta löytyy Torista ostamani meikkipöytä, jonka tuunasin nahkavetimillä. Kirjoittelinkin tästä juuri viime viikolla, mutta nyt se on kyllä saanut rinnalleen kovan kilpailijan, nimittäin tuon String hyllykön olohuoneemme nurkassa yhdistettynä Ikean tarjotinvaunuun. Ne luovat yhdessä harmonisen kokonaisuuden ja kuulostaa ehkä hullulta, mutta välillä jään tuijottamaan niitä television sijaan. Taidan olla huonekaluihin hullaantunut.

viikonloppu-14.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *