Makea yllätys

blogiin-17.jpg

Olin jo unohtanut tämän ihanan raakamutakakun, jota hehkutin joskus ainakin Instagramtilillä. Hehkutus ei tuolloin ollut suinkaan turha, nimittäin moni seuraajani intoutui sen jälkeen kokeilemaan tehdä sitä itse, jaoin reseptiä joka paikassa ja koukkuun jäivät. Meillä taas tuolloin vedettiin melkoiset överit tuota pientä, mutta taivaallisen tuhtia raakaherkkua. Muistin sen olemassaolon taas pitkän tauon jälkeen ja uudella blenderillä sen pyöräyttäminen kävikin sukkelasti!

Resepti on The Good Morning -blogista ja sinne pääset tästä linkistä.

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *