Hetken vaihtelua

rottinkituolit-13.jpg

Sain vihdoin myytyä Adean Band sohvamme, mutta uutta sohvaa kun ei vielä kuulu, oli keksittävä väliaikainen ratkaisu olohuoneeseen. Ensin raahasin meidän varasänkynä toimivan ilmapatjan olohuoneeseen, joka koollaan täyttikin koko tilan. Sitten mieheni isä tuli meille viikonlopuksi ja vajaa viikon kestäneen ilmapatjalla löhöilyn tilalle piti keksiä jokin muu ratkaisu. Raahasinkin meidän terassilta rottinkituolit olohuoneeseen ja stailasin ne kotoisiksi. Tämä näyttikin yllättävän kivalta kokoonpanolta, että sitä melkein jo unohti koko sohvan. ;D Eilen kuitenkin sain vihdoin viestin, että uusi sohva olisi noudettavissa Kodin1:n varastosta, joten tänään pääsemme vihdoin istumaan kunnon sohvalle! Mutta mites tämä stailaus uppoo teihin, voisitteko kuvitella olohuoneenne ilman sohvaa? Ehkä tämä kuitenkin sopisi paremmin esimerkiksi jonkin viherhuoneen sisustukseksi…

rottinkituolit-8.jpg

rottinkituolit-10.jpg

rottinkituolit-14.jpg

rottinkituolit-16.jpg

rottinkituolit-7.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *