Kuvat ilman tarinaa

tarjoiluvaunu-6.jpg

Välillä toivoisin voivani vain julkaista blogissani kuvia ilman sen kummempia tarinoita niille. Jokin kuitenkin aina pidättelee minua ja jään jumiin jo otsikkoa keksiessäni. Otsikko on muutenkin aina vaikein osa blogipostausta tehdessä, niin mitenkäs sitten kun ei ole edes mitään kerrottavaa muuten kuin kuvien muodossa.

Jos omistaisin paljon kauniita piensisustustuotteita, sommittelisin tuolle tarjoiluvaunulle varmaan joka päivä jotain erilaista kaunista katseltavaa ja kuvattavaa. Tarjoiluvaunun kuvaaminen on ehdottomasti lempparini tässä huushollissa, mutta kun tavarat sen päällä ei vaihdu, tuntuu turhauttavalta sitä kuvailla päivästä toiseen vaikka kuinka kauniilta näyttäisi.

Nytkin ihastuin viikonloppuna tuohon näkyyn, Naistenpäivän ruusut Ikean tarjoiluvaunulla ja kaivoin muuten vaan kameran esiin. Useimmiten nämä tällaiset kuvat jäävät kuitenkin vain koneelleni eikä näe sen kummempaa päivänvaloa. Ajattelin nyt kuitenkin tehdä poikkeuksen ja jakaa vain nämä ihastuttavat kuvat ilman tarinaa.
tarjoiluvaunu-5.jpg

tarjoiluvaunu-3.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *