Master bedroom ja spatunnelmaa

Kaupallinen yhteistyö: LVI-verkkokauppa.fi

spa kylpyhuone

Vihdoin pääsette kurkistamaan ensimmäisiin tulevan kotimme 3d-luonnoksiin ja sisustussuunnitelmiin ja halusin aloittaa avaamalla teille meidän ns. master bedroomin yhteyteen tulevasta kylpyhuoneesta. Halusimme tuoda sinne ripauksen ylellisyyttä ja spatunnelmaa, joten päätimme sijoittaa sinne kylpyammeen. Mieheni oli aluksi kylpyammetta vastaan, mutta sain lopulta ylipuhuttua hänet ja nyt olemme molemmat tyytyväisiä tähän päätökseen.

Kun lähdimme kartoittamaan vaihtoehtoja kotimme LVI-kalusteista, minulle oli heti selvää kenen puoleen kääntyä. LVI-verkkokauppa.fi tarjoaa tarkkaan harkitun valikoiman korkealaatuisia ja skandinaaviseen makuun sopivia LVI-tuotteita, he seuraavat jatkuvasti sisustustrendejä lisäten valikoimiinsa uusia tuotteita ja heidän tuotteensa poikkeavat perusrautakaupan valikoimasta.

Suomen markkinoille on tullut sisustuslehtien ja -blogien myötä runsaasti uusia, meille vielä vieraita brändejä upeine hanoineen ja suihkuineen ja olen törmännyt sisustussuunnittelijana asiakkaiden epäilyihin siitä, miten niiden tekniset ominaisuudet vastaavat suomalaisiin rakennusmääräyksiin ja onko ne laadukkaita. Tässä kohtaa LVI-verkkokauppa.fi tarjoaa kattavan valikoimansa lisäksi myös erinomaista asiantuntevuutta, sillä heillä on vuosikymmenien kokemus LVI-alalta.

Itselläni oli meidän kodin suunnittelun lähtökohtana se, että se voi olla sisustuksellisesti kaunis ilman design-huonekaluja ja koriste-esineitäkin ja sen sijaan panostamme sisäpintamateriaaleihin, kiintokalusteisiin sekä LVI-kalusteisiin. Meille tulee hanat ja suihkut Tapwellilta ja master bedroomin kylpyhuoneeseen valitsimme upean vesiputoushanan lisäämään spatunnelmaa.

spa kylpyhuone

3D-luonnoksistani poiketen tulemme tekemään kylpyhuoneen lattia ja seinät laatoituksen sijaan mikrosementillä ja osaan seinistä tehdään näyttävä rimoitus tuomaan lämpöä tilaan. Kylpyammeen vierelle rakennetaan pylväs, johon tulee Tapwellin upotettava suihkuhana käsisuihkulla.

Kylpyammeen valinta aiheutti haasteita, sillä olin mielessäni jo päättänyt millainen amme meille tulee, mutta kaikki tuntuivat olevan liian isoja tuohon meidän melko kapeaan kylpyhuoneeseen. Lopulta löysin juuri täydellisen yksilön Bathlifen valikoimasta, valumarmorinen Ideal Design, joka on todella kaunis muotoilultaan ja ilmeisesti myös yllättävän miellyttävä maata kokoonsa nähden.

Tällaiset ovat siis ensimmäiset suunnitelmat. Olen todella innoissani ja suorastaan malttamaton, että päästään sisätöihin. Ensi viikolla olemme menossa kartoittamaan keittiövaihtoehtoja ja niistä lisää myöhemmin. Nyt toivotan ihanaa sunnuntaita kaikille!

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

4 kommenttia “Master bedroom ja spatunnelmaa

  1. Wau, näyttää niin ihanalta! Sisustuskuumehan tässä iskee…. on meilläkin poreamme, mutta aika harvakseltaan sitä tulee käytettyä. Saunaa sitäkin enemmän. Onnea teille uuteen kotiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *