Sunbaked, Harmony ja Nordic Light

jysk sisustus

H&M Home ei ole ainut, joka on ihastuttanut kevään uutuuksilla, sillä Jysk toi kevääksi kolme uutta trenditeemaa SUNBAKED, HARMONY ja NORDIC LIGHT. Olen lumoutuneena katsonut heidän markkinointikuvia ja haaveillut jos nyt yhden tai kaksi uutta juttua voisin meille hankkia. Olen hieman joustanut ajatuksissani koskien tätä ostolakkoa ja päättänyt, että tavaran on liikuttava kahdesta suunnasta, eli jos jotain haluan, niin jostain on luovuttava!

Jyskin kolme uutta trendiä pohjautuvat skandinaavisuuteen jokainen omalla twistillään. SUNBAKED on saanut vaikutteita myös eksoottisemmista paikoista. Värimaailma on selvästi saanut inspiraationsa aavikkomaisemista ja SUNBAKED-trendissä yhdistellään luonnollisia materiaaleja ja tarkkoja yksityiskohtia, kuten kirjailua, hapsuja ja käsintehdyn näköistä keramiikkaa.

jysk sisustus

jysk sisustus

HARMONY-trendi on pidetty kevyenä ja simppelinä, jolla pyritään mukavuuteen ja rauhaan. HARMONY-trendi kietoo klassiset värit yhteen uusien elementtien ja materiaalien kanssa, tuoden inspiroivaa tunnelmaa. Trendiä määrittelevät luonnolliset ja pehmeät materiaalit yhdistettynä eri kiviin ja metalleihin.

jysk sisustus

jysk sisustus

Viileä ja eteerinen NORDIC LIGHT -trendissä nähdään lunnon hiljaisuutta ja meren tyyneyttä, yhdistettynä skandinaaviseen iloon ja onnellisuuteen. NORDIC LIGHT -trendi on kunnianosoitus kirkkaalle siniselle taivaalle, joka heijastuu mereen, liukuu horisonttiin ja muuttuu tummiksi, sinisen sävyiksi.

jysk sisustus

jysk sisustus

Omiksi suosikeiksini osoittautuivat ainakin nämä seuraavat tuotteet:

BLOMME sisustustyyny / STRANDBEDE huopaKNUT koristevalo /
MANUS koriste-esine / BOSSE kynttilä / VILLIN matto

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Sunbaked, Harmony ja Nordic Light” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *