Uusi keittiö Ikeasta

uusi keittiö

Tässä näette viimeisen kerran kuvia meidän keittiöstä tällaisena, meille on nimittäin tulossa vihdoin uusi keittiö!

Olen haaveillut uudesta keittiöstä tähän kotiin siitä saakka kun tämän ostimme, mutta syystä tai toisesta sen remontoiminen on aina väistynyt muiden remonttien tieltä. Uusi keittiö saattaa kuulostaa erikoiselta ottaen huomioon meidän talonrakennusprojektin ja jo kesällä kiikarissa näkyvää asunnon myyntiä, mutta päätin siitä huolimatta vielä remontoida tämän kodin keittiön mieleisekseni ja uskon sen olevan hyväksi jälleenmyynninkin kannalta.

Tein jo yli vuosi sitten ensimmäiset keittiösuunnitelmat Ikean keittiösuunnitteluohjelmalla ja noin kuukausi sitten avasin nuo suunnitelmat uudelleen. Mieleni ei ollut muuttunut noista suunnitelmista lainkaan, joten laitoin ne sellaisenaan eteenpäin Ikean nettimyyntiin ja pyysin vain tarkastamaan muutamat yksityiskohdat. Samaan aikaan kuvasin nykyisen keittiömme ja laitoin sen Toriin myyntiin ja siitä tulikin paljon kyselyjä ja nyt on kaupat sovittu erikseen kivitasosta ja erikseen rungosta.

Näillä näkymin nykyinen keittiömme tullaan purkamaan ostajien toimesta 23.3. ja seuraavalle viikolle on tilattu uuden keittiön toimitus Ikeasta. Ennen uuden keittiön kasaamista pitäisi kattoon rakentaa alaslasku ja upottaa sinne led-alasvalot työtilaa valaisemaan, sillä meille on tulossa yläkaapiton keittiö, joten välitilavalaisimia ei tule. Alaslasku tulee muutoinkin tarpeeseen, sillä katto on melko kamalassa kunnossa kaapistojen jäljiltä, joten totesimme tämän helpoimmaksi ratkaisuksi.

Meillä ei ole aikaisempaa omakohtaista kokemusta Ikean keittiöistä, mutta koska olen kuullut niistä niin paljon pelkkää hyvää, odotan keittiön saapumista todella paljon! 🙂

uusi keittiö

uusi keittiö

uusi keittiö

uusi keittiö

uusi keittiö

uusi keittiö

6 kommenttia “Uusi keittiö Ikeasta

 1. Jännä nähdä miltä uusi keittiö tulee näyttämään. Tilaa teidän keittiössä on ainakin riittävästi joten
  varmasti olet tehnyt mielenkiintoisen uuden suunnitelman. Kaappitilan yläkaappien pois jättämisen jälkeen
  tulee pienenemään melkoisesti mutta voihan seinälle laittaa myös avohyllyjä tarvittaessa.
  Itse en pärjäisi ilman yläkaappeja kun jo pelkästään astioita on niin paljon plus kaikki kuivatarvikkeet.
  Onnea projektiin 🙂

 2. Teille on iso keittiön muutos tulossa. Minun ja varmasti monen muunkin silmiin tuo nykyinenkin keittiö näyttää hyvältä ja toimivalta. Kivasti pääsette näistä eroon, enkä ihmettele. Näyttävät hyväkuntoisilta.
  Meillä on tehty remppaa saarimökillä. Ja hankimme sinne Ikean keittiökalusteet. Ne oli todella helppo asentaa. Ohjeita lukemalla kaikki sujahti kohdilleen.
  Onnea uuden keittiön kanssa!

 3. Ikean keittiöt on varmasti hyviä, mutta itse en ois niin varma, että yläkaappien poistaminen parantaisi asunnon jälleenmyyntiarvoa tai kaupaksi käymistä ylipäätään. Suurimmalla osalla ihmisistä kuitenkin on aika paljon astioita ym ja he tarvitsevat kaiken saatavilla olevan säilytystilan.

 4. Mielenkiinnolla seuraan kuinka teidän keittiöremontti etenee. Ihan hyvältä näyttivät nuo vanhatkin eikä ihme. että pääsitte niistä eroon!

  Tsemppiä remonttiin!

 5. Anopille tehtiin juuri Ikea keittiö ja hän oli kyllä erittäin tyytyväinen ja prosessi meni nopeasti. Mielenkiinnolla jään odottelemaan millainen teidän keittiöstä tulee.

 6. Ja tätäkin kautta kaapistojen ostaja vielä kiittää
  Myyjää..Homma meni paremmin kuin hyvin. Toivotan onnea vielä uudellekin keittiölle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *