Balitunnelmaa vierasvessaan

Meidän tulevan kodin villikortti on ehdottomasti vieras-WC, jonka suunnittelussa inspiroiduimme Balin reissustamme. Balilla oli jokaisessa kahvilassa ja ravintolassa toinen toistaan upeampia vessoja ja halusimme tuoda palan Balia meidän kotiin.

Alkuperäinen suunnitelma hyvinkin pliisusta vessasta muuttui lähes vastakohdaksi, säilyttäen silti omasta mielestäni tyylikkään lopputuloksen.

Vessan takaseinään tulee tehosteseinäksi upeaa vihreänsävyistä simpukkalaattaa ja löysimme täydellisen yksilön ABL-Laatalta. Muuten vessan seinät tehdään mikrosementillä. Allastaso rakennetaan itse ja pinnoitetaan samalla mikrosementillä seinien kanssa, jonka lisäksi tuodaan ripaus lämpöä puulla rakentamalla allastason alle taso säilytystä varten. Seinään tulee vasempaan reunaan myös upotetut hyllyt samaisesta puusta, jota tosin emme ole vielä valinneet. Yksi vaihtoehto olisi tehdä ne magnoliasta, josta meidän saunakin tehdään.

Ihastuin alkukesästä myös päätäpahkaa Tapwellin White Gold -uutuustuotteisiin ja LVI-verkkokaupasta valikoitui hanaksi Tapwellin EVM071 pesuallashana korokopalan kanssa. Hanan kaveriksi metsästämme vielä sopivan kokoisen ja mallisen jokikivialtaan, joka onkin osoittautunut hankalammaksi kuin kuvittelin. Jos siis tiedät mistä löytyy 3d-mallin mukaisia täydellisiä yksilöitä, niin vinkkaa toki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *