Raksakuulumiset osa 4: Julkisivurappaukset

Vaikka blogi ei raksakuulumisten puolesta päivitykään kovin tiuhaan, tapahtuu siellä kuitenkin jatkuvasti jotain ja itsellänikin tulee siellä pompittua ei nyt ihan päivittäin mutta vähintään viikottain.

Aikaisemmat tekstit voit lukea täältä:

Raksakuulumiset osa 1:  Mitä tontillamme tapahtuu tällä hetkellä?
Raksakuulumiset osa 2: Talvirakentaminen
Raksakuulumiset osa 3: Tilannekatsaus työmaalle

Tällä viikolla talo sai yllensä kauniin valkoisen rappauksen ja sisällä on aloitettu väliseinien muuraus. Yläkerrassa alkaa pian lattiavalu, jonka jälkeen sielläkin alkaa tapahtumaan enemmän konkreettisia vaiheita.

Viime päivityksen jälkeen talolla on tehty paljon mm. LVIS-töitä, asennettu kaikki ikkunat paikoilleen ja hiottu alakerran lattia. Meidän pitäisi mennä käymään Puustellilla tekemässä muutamia pieniä muutoksia ainakin kodinhoitohuoneen kalusteisiin, sillä sinne tarvitaankin tilaa vielä lämminvesivaraajalle, joten se syö nyt yhden 60 cm leveän tilan työskentelytasosta sekä säilytystilasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *